Beginning
1994
Na uglu Savske i Vukovarske, svoja vrata otvara mini pivovara i pivnica Medvedgrad. Počeli smo s proizvodnjom našeg svijetlog piva Zlatnog medvjeda, Crne kraljice i Mrkog medvjeda, koji su se mogli kušati isključivo u pivnici.

1995
Kuhamo prvo hrvatsko pšenično pivo Dva klasa, koje je zahtijevalo edukaciju domaćih pivopija nenaviklih na weizenbier.

1996
Za Božić je prvi puta prezentirana Grička vještica koja je godinama držala primat kao najjače hrvatsko pivo.

1997
Nakon odličnih recenzija i nagovaranja od strane gostiju, Grička vještica postaje stalno pivo. Osnovan je i klub ljubitelja piva s ciljem promicanja višestoljetne europske tradicije proizvodnje i kulture ispijanja piva.

2005
U prosincu selimo Pivovaru sa Savske u Mokrice i otvaramo novu Medvedgrad pivnicu u Adžijinoj.

2006
U siječnju otvaramo još dvije pivnice – Mali medo u Tkalčićevoj ulici i pivnicu u Samoborskoj 217. Na istu tu lokaciju 2010. iz Mokrica selimo pogon Pivovare u kojoj ostajemo do 2019.

2009
U svibnju je otvorena najveća pivnica Medvedgrad u Ilici.

2013
U siječnju po prvi puta plasiramo svoja piva u bocama, počinjemo s distribucijom po čitavoj Hrvatskoj, te počinjemo s kuhanjem prvih aleova i većeg broja sezonskih piva.

2014
Kuhamo prvi hrvatski India Pale Ale – Fakina, tada samo kao sezonsko. U ožujku smo skuhali i naš prvi stout - Agram stout, te smo proglašeni za najbolju pivovaru u Hrvatskoj prema Ratebeer-u.

2015
U prosincu kuhamo novo sezonsko pivo – prvu hrvatsku crnu IPA-u koju smo nazvali Crni Jack, te belgijsko pšenično pivo (witbier) Ljeto u Zagrebu. Također, proglašeni smo za najbolju pivovaru u Hrvatskoj drugu godinu zaredom (Ratebeer).

2016
Početkom godine proširili smo varionicu, skladišni prostor, te kupili tri nova fermentora od 15.000 litara. U travnju predstavljamo Baltazara, zahmeljeni lager (India Pale Lager). Krećemo u prvu kolaboraciju s poznatim kućnim pivarom Mattom Hollingsworthom iz koje su nastala dva sezonska piva - Cugmajstor i pivo sv.Martina (ječmeno vino), pivski specijalitet odležan 6 mjeseci s visokim postotkom alkohola. U rujnu je predstavljena naša prva Session IPA – Vragec.

2017
U ožujku otvaramo Fakin Craft Bar u Vukovarskoj ulici. Predstavljamo i nova piva – Art Park pivo, rezultat naše originalne suradnje s umjetničkim projektom Pimp my Pump, te pivo Novi val.

2017
U listopadu postavljamo kamen temeljac nove Pivovare – krenulo je preseljenje na novu, veću lokaciju u Huzjanovoj ulici, te izbacujemo dva nova piva nastala u kolaboraciji s The Garden Brewery – Hendrix i Honey Double IPA.

2017
Specifični zagrebački motivi na našim etiketama u impozantnom dizajnu Andree Knapić donosi nam nagradu CROPACK za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu u kategoriji zanatsko pivo.

2017
Kraj godine donio nam je, za hrvatske prilike, neuobičajeni potez – novac za proširenje proizvodnje odlučili smo prikupiti crowdfunding kampanjom na platformi Funderbeam SEE i ostvarili jednu od najuspješnijih kampanja Funderbeama. Godinu smo priveli kraju kuhajući dva nova piva – 23 IPA i Gavran (Russian Imperial Stout)

2018
Kuhamo novo pivo, Profesor – (India Pale lager) napravljenog po uzoru na Baltazara, ali s većim postotkom alkohola i dvostruko više hmelja. Predstavljamo pivo Novi val u boci i u Art Parku organiziramo prvu izložbu etiketa naših piva.

2018
Postajemo partner Tabor Film Festivala, međunarodnog festivala kratkometražnih filmova koji se održava u Desiniću, na kojem organiziramo Medvedgrad korner naziva 'Stvaraj lijepe priče' u kojem su održana brojna zanimljiva predavanja (Davor Rostuhar, Boris Jokić, Ivan Mrvoš...)

2018
Krajem godine predstavljamo novi logo Pivovare i redizajnirane etikete naših legendarnih piva – Zlatnog medvjeda, Gričke vještice, Crne kraljice i Dva klasa.
