U skladu sa situacijom koja se mijenja iz dana u dan, ovdje vam donosimo najnovije informacije o Medvedgrad ponudi i mogućnostima koje smo za vas uveli.

Dostava

Dostava piva

Dostavljamo hladno Medvedgrad pivo do vašeg doma bez kontakta s dostavljačem! Plaćati možete kreditnim i debitnim karticama te Internet i mobilnim bankarstvom. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 80 kn, a za narudžbe manje od 80 kn naplaćuje se 30 kn. Na našem web shopu provjerite gdje sve dostavljamo i ne zaboravite ostaviti kontakt broj da vas naš dostavljač može lakše pronaći! Narudžbe primljene do 18 sati dostavljamo isti dan, a kasnije narudžbe kao i sve narudžbe za okolicu Zagreba i okolice ostalih gradova, dostavljaju se idući dan.

Naruči pivo online

Dostava hrane

Pobrinuli smo se za dostavu hrane i piva iz naših pivnica Ilica, Mali medo i Fakin, do vaših vrata putem aplikacije Wolt, svaki dan od 11 do 21 sat.

Naruči hranu online

Gdje kupiti Medvedgrad pivo?

Medvedgrad pivnice

Pivnice Medvedgrad su, nažalost, za goste zatvorene do daljnjega. No osigurali smo vam 'pivo za van' koje iz naših pivnica u Ilici, Samoborskoj i Fakin Craft Baru možete pokupiti svaki dan od 11 do 17 sati.

Veliki trgovački centri

Vjerujemo da je dio razumne prehrambene zalihe u kućanstvu svakako i pivo koje nam pruža užitak, opuštanje i utjehu, pa kad odlazite u nabavku hrane u Kaufland, Spar, Konzum, Plodine, Tommy, KTC, Studenac i Vrutak potražite i naše pivo na policama.

Novosti

Naše humanitarno pivo Fantom je rasprodano! Hvala svima koji ste kupili naš India Pale Lager, kao i svima vama koji ste ga željeli kupiti ali niste uspjeli! Zahvaljujemo vam se i u ime malenih Palčića, odnosno njihovih roditelja – svu zaradu od Fantoma doniramo Klubu roditelja nedonoščadi 'Palčići' - za projekt 'Vratimo Palčiće u Petrovu'. Vratit će se u dio zgrade koji je siguran, ali ga treba prilagoditi potrebama neonatologije, za što je potreban veliki iznos. No pokazali ste da kada su najmanji u pitanju nema tih planina koje za njih nećemo pregaziti.

Od srca vam hvala što ste kupnjom Fantoma za Palčiće donirali 15.250 kuna.

Ako mislite da im možete i dodatno pomoći, svakako pogledajte njihovu web stranicu http://palcici.hr/novosti/detaljnije/vratimo-palcice-u-petrovu-prikupljanje-sredstava .

A s proljećem je stigao i Novi val, naš India Pale Ale! Ovu egzotičnu IPA-u prvi smo put skuhali 2017. i od onda je podjednako oduševila pivske stručnjake, ali i javnost. Potražite ju u našem web shopu i uživajte :)

Kontakti

Preuzmite Wolt aplikaciju