Dostava

Dostavljamo hladno Medvedgrad pivo do vašeg doma bez kontakta s dostavljačem! Plaćati možete kreditnim i debitnim karticama te Internet i mobilnim bankarstvom. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 80 kn, a za narudžbe manje od 80 kn naplaćuje se 30 kn. Na našem web shopu provjerite gdje sve dostavljamo i ne zaboravite ostaviti kontakt broj da vas naš dostavljač može lakše pronaći! Ako ste u Zagrebu i pivo ste naručili prije 17 sati, dostava vam stiže isti dan do 21 sat. Ako ste pivo naručili nakon 17 sati, dostavit ćemo vam ga sutradan između 17 i 21 sat. Ako ne živite u Zagrebu, sve narudžbe bit će dostavljene idući dan bez obzira do koliko ste sati napravili narudžbu.

NOVO HUMANITARNO PIVO

Na našem web shopu sada možete kupiti Sretno dijete – drugo izdanje humanitarnog piva od kojeg će cijela zarada biti donirana za potrebitu djecu.

Ova session IPA s 4,1 % alkohola i ugodnih 35 jedinica gorčine idealna je za nadolazeće ljetne vrućine. Lagana je i aromatična, prepuna finog hmelja, nevjerojatno pitka. Zato kupite i donirajte!

Naruči pivo online

Kontakti