Tabor Film Festival

Tabor Film Festival međunarodni je festival kratkometražnih filmova koji se održava u dvorcu Veliki Tabor u Zagorju.

2018. godine Pivovara Medvedgrad postaje ne samo pivski partner festivala, već i partner koji podržava kreativnost, stvaralaštvo i potiče pozitivnu promjenu, a upravo takav je Tabor Film Festival. Tako je na festivalu u Taboru nastao Medvedgrad korner ‘Stvaraj lijepe priče’, u kojem su održane zanimljive radionice i inspirativna predavanja. Neki od predavača bili su Davor Rostuhar, Boris Jokić, Ivan Mrvoš, Luka Tomac, Damir Bakić….

Tabor Film Festival međunarodni je festival kratkometražnih filmova koji se održava u dvorcu Veliki Tabor u Zagorju.

MedvedRUN

Humanitarna utrka u suradnji s AK Sljeme odvija se svake godine po najljepšim dijelovima Zagreba, u samom centru, kao npr. Felbingerove stube, Dvoranski prečac, serpentine kod Dubravkinog puta…

Osim pomaganja potrebitima, na ovaj način smo podržali i zdrav život, te aktivnosti koje promiču naš grad.

Humanitrana utrka u suradnji s AK Sljeme koja se odvija svake godine po najljepšim dijelovima Zagreba

Podržavamo projekte u sljedećim kategorijama:

1. HUMANITARNO DJELUJEM
2. BRINEM O SVOJEM GRADU
3. KREATIVNO STVARAM

Papuk extreme challenge

Papuk extreme challenge je prvi orahovački outdoor festival, ujedno i najveći sportsko-turističko-gastronomski spektakl ikad održan u Hrvatskoj. Osim mnogih različitih sportskih, u program su uključena i kulturna događanja koja osiguravaju zabavu i između utrka. Organizator događaja je maloljetna, ali nevjerojatno sposobna ekipa Plivačkog kluba Orahovica pod vodstvom trenera Nikole Borića. Dio prihoda sakupljenih u gastonomskom dijelu festivala donirao se Plivačkom klubu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u kross triatlonu, održanom u Danskoj.

Papuk extreme challenge je prvi orahovački outdoor festival, ujedno i najveći sportsko-turističko-gastronomski spektakl ikad održan u Hrvatskoj.

Art Park Zagreb

Ekipa Pimp My Pump koja stoji iza uređenja i programa koji se održava u Art Parku u Zagrebu, bavi se društveno angažiranim aktivnostima kao što su uređenje grada, dizanje svijesti o tradicionalnoj i kulturoj baštini, kreativno uređenje površine Zagreba, parkova, fasada, igrališta, dječjih bolnica.

Prekrasan i nekoć potpuno zapušten parkić u centru grada pretvoren je u mjesto svih vrsta umjetnosti, ležernih ljetnih druženja i dobre atmosfere. Ova gradska oaza nalazi se između Ilice, Tomićeve ulice i Strossmayerovog šetališta.

Ponosni smo sponzor ART PARK-a, projekta revitalizacije zapuštenog gradskog parka, ali i street art muzeja na otvorenom upotpunjenog raznolikim umjetničkim programom.

Naše vrijednosti:

PREDANOST, STRAST, KREATIVNOST, PRIJATELJSTVO, SURADNJA I BRIGA O ZAJEDNICI

Dijeljenje piva

Svake godine zaposlenici Pivovare Medvedgrad izlaze na zagrebačke ulice i dijele besplatno pivo prolaznicima. S ovom lijepom pričom krenuli smo 2014., na 20. rođendan naše pivovare. Pozitivna atmosfera i sveopće oduševljenje ljudi potaknulo nas je da dijeljenje piva postane tradicija uoči božićnih blagdana.

Svake godine zaposlenici Pivovare Medvedgrad izlaze na zagrebačke ulice i dijele besplatno pivo prolaznicima.

Dječja Udruga Hrabrost

Dječja Udruga Hrabrost od 2004. godine preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju. Udruga organizira i promiče susrete i druženja, humanitarne koncerte, izlete i hodočašća za djecu i mladež. Njihova misija je poboljšanje društvene kvalitete života podizanjem njihove razine samostalnosti i samopouzdanja, a mi smo jako ponosni što već godinama imamo priliku doprinositi njihovom radu.

Dječja Udruga Hrabrost od 2004. godine preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju.

Do sada smo podržali

MEDVEDGRAD KORNER 'STVARAJ LIJEPE PRIČE' NA TABOR FILM FESTIVALU

2018

Pivovara Medvedgrad ponosni je partner TFF-a i to ne samo u pivskom smislu. U Medvedgradovoj organizaciji na festivalu su u korneru 'Stvaraj lijepe priče' održana brojna zanimljiva predavanja (Davor Rostuhar, Ivan Mrvoš, Boris Jokić i dr.) i radionice.

MEDVEDRUN 2018.

2018

U lipnju je, u suradnji s AK Sljeme, održan treći po redu Medvedrun, jedna od najljepših zagrebačkih utrka, humanitarnog karaktera.

CAJTNOT 80-te powered by MEDVEDGRAD

2018

Osim što bili partner ove zabavne utrke humanitarnog karaktera koja je ovoga puta bila vezana uz Zagreb 80-ih, bili smo i domaćini utrke na startu i cilju gdje smo organizirali i koncert Jurice Pađena &Aerodrom.

KCM KUTINA BARAKA

2018

Prihod od prodaje piva i hrane održanom na kutinskom glavnom trgu u svibnju donirali smo kampanji za opremanje novog kluba za mlade Baraka Kutina.

ART PARK ZAGREB

2018

Treću godinu zaredom smo ponosni partner najljepšeg zagrebačkog parka.

PAPUK EXTREME CHALLENGE

2018

Gostovanje na najvećem sportsko-turističko-gastronomskom spektaklu u Slavoniji, u organizaciji ekipe iz Plivačkog kluba Orahovica koju vodi bivši trener Nikola Borić. Sudjelovali smo i u sponzoriranju njihovog odlaska na Svjetsko prvenstvo u triatlonu u Danskoj.

FUSE KARLOVAC

2018

Donirali smo pivo međunarodnom festivalu eksperimentalno - igranog filma mladih autora - Film Under Severe Experiment - FUSE, održanom u svibnju.

HUB385 ZAGREB STARTUP COMMUNITY

2018

U organizaciji HUB385 i Razvojne agencije Zagreb, u svibnju je održan meetup kojemu je u cilju educiranje i učvršćivanje veza između startup-a i investitora. Druženje koje nije moglo proći bez Medvedgrad piva.

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE

2018

Donacijom naših proizvoda uveseljavamo sudionike raznih radionica i druženja poznatog zagrebačkog Učilišta.

DESIGN DISTRICT

2018

Gostovanje na festivalu kojemu je namjeru stimulirati izgradnju ‘kreativne zone Martićeva’ kroz umrežavanje i suradnju postojeće lokalne kreativne scene i osnaživanje njihovih kapaciteta, te oživljavanje neiskorištenih prostora.

PROJEKT ILICA Q'ART

2018

Cilj Projekta Ilica Q'Art je dugoročno promijeniti urbano iskustvo kroz društveno djelovanje umjetnika, udruga, sveučilišta, obrta i građana unutar zajednice.

SFERAKON 2018.

2018

Gostovanje na 40. hrvatskoj konvenciji koja okuplja ljubitelje znanstvene fantastike, fantastike, horora i srodnih žanrova.

DESIGNHUB MEETUP

2018

Podržali smo okupljanje dizajnera i kreativaca u Splitu pod nazivom 'Dizajner vs klijent'.

ARTISTIČKI LABORATORIJ PROJEKT 'TRAGOVI U SNIJEGU'

2018

Podržali smo mladu i entuzijastičnu neprofitnu udrugu, koja okuplja pjesnike, umjetnike, afirmirane i neafirmirane kreativce te građane koji se bave ili pokazuju interes za kreativnim stvaralaštvom.

SQUASH PRVENSTVO HRVATSKE

2018

Sponzorstvo prvenstva Hrvatske u squashu u organizaciji Squash & Fitness Centar na Zavrtnici.

ZAGREB LOVE RUN

2018

Love Run Zagreb zabavna je utrka zaljubljenih parova održana u veljači 2018., u kojoj smo sudjelovali kao pivski partneri.

TEAM TESLA

2017

Podržali smo crowdfunding kampanju hrvatskog tima koji se jedini uputio električnim automobilom do Banjula u Africi u sklopu rallya Budapest - Bamako!

DIJELJENJE PIVA

2017

Četvrtu godinu za redom dijelili smo besplatno pivo prolaznicima u centru Zagreba.

OD UMIJEĆA DO UMJETNOSTI

2017

Tradicionalna izložba koja se održava u Pučkom otvorenom učilištu i na kojoj su izloženi radovi bivših polaznika radionica primjenjene umjetnosti.

UDRUGA DARIVATELJA KRVI

2017

Jedina udruga na području grada Zagreba koja svojim akcijama promovira i animira građane na darivanje krvi

DJEČJA UDRUGA HRABROST

2017

Preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva - djeci s teškoćama u razvoju.

GOOD GAME

2017

Najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir s ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela s igraćim konzolama.

JARUNSKA KROS LIGA

2017

Uvijek se rado družimo s trkačima. Prihod i donacije prikupljene u nekoliko humanitarnih kola ove utrke preusmjereni su na ŠD paraplegičara Zagreb.

ART PARK

2017

Ponosni smo sponzor Art Parka, ove godine proglašenog za najljepši zagrebački park.

'POLARNI SAN' DAVORA ROSTUHARA

2017

Podržali smo crowdfunding kampanju našeg poznatog pisca i fotografa, za njegovu ekspediciju na Južni pol na koji smo s njim poslali i našeg Fakina.

MEDVEDRUN 2017.

2017

'Utrka s okusom pive' Humanitarna utrka u suradnji s AK Sljeme u centru Zagreba, po najljepšim zagrebačkim ulicama

TOMISLAV PERKO

2017

Ponosni smo sponzori knjige 1000 Dana Ljeta Perka koji je ostavio sve i krenuo na putovanje života.

DIJELJENJE PIVA

2016

Treću godinu za redom dijelili smo besplatno pivo prolaznicima u centru Zagreba.

MEĐUNARODNI KLUB ŽENA

2016

Donacija proizvoda za Božićni Bazaar čiji je prihod namijenjen nabavi opreme za Dječji vrtić “Vladimir Nazor”.

DVORIŠTA

2016

Suradnja čiji je cilj približiti sve čari Zagreba posjetiteljima te pružiti doživljaj starog Zagreba kakvog još nisu imali priliku doživjeti.

PIMP MY PUMP

2016

Uređuju grad, dižu svjest o tradicionalnoj i kulturoj baštini, kreativno uređuju površine Zagreba, parkove, fasade, igrališta, dječje bolnice.

MedvedRUN

2016

Humanitrana utrka u suradnji s AK Sljeme koja se odvijala po centru Zagreba i to dijelovima kojima većina ne prolazi često...

DJEČJA UDRUGA HRABROST

2016

Preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju.

PLAVI TELEFON

2016

Plavi telefon i Otvorena vrata postoje za tisuće onih koji nisu u stanju ili ne žele tražiti pomoć u tradicionalnim savjetovalištima.

GOOD GAME

2016

Najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir sa ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela s igraćim konzolama.

UDRUGA SLIJEPIH PLETERNICE

2016

Nastoje na razne načine pomoći svojim članovima, posebno onim najpotrebitijima.

UDRUGA UMIROVLJENIKA SVETA KLARA

2016

Donacija proizvoda Udrugi umirovljenika Sveta Klara za pomoć pri organizaciji godišnje skupštine

GANZ NOVI FESTIVAL

2016

Jedan je od rijetkih festivala koji predstavlja nadolazeće mlade autore i pokušava otkriti nova imena i trendove u izvedbenim umjetnostima

UDRUGA DARIVATELJA KRVI

2016

Jedina udruga na području grada Zagreba koja svojim akcijama promovira ideju darivanja krvi, te animira građane na taj plemeniti čin.

UDRUGA SRETNO!

2016

Donacija Udrugi Sretno! pri održavanje tradicije ceremonije primanja studenata u časni rudarski stalež.

FUTSAL DINAMO

2015

Klub navijača Dinama koji se temelji isključivo na entuzijazmu njegovih članova i ljubavi prema Dinamu.

ZET PUHAČKI ORKESTAR

2014

Temeljni cilj orkestra je održati tradiciju u skladu s društvenim interesima, promicati glazbenu kulturu, sudjelovati na javnim manifestacijama.

RONITI SE MORA

2013

Podržavanje Udruge Roniti se mora u radu – eko akcije (podvodno čišćenje jarunskog jezera).