Dijeljenje piva

Svake godine zaposlenici Pivovare Medvedgrad izlaze na zagrebačke ulice i dijele besplatno pivo prolaznicima. S ovom lijepom pričom krenuli smo 2014., na 20. rođendan naše pivovare. Pozitivna atmosfera i sveopće oduševljenje ljudi potaknulo nas je da dijeljenje piva postane tradicija uoči božićnih blagdana.

Svake godine zaposlenici Pivovare Medvedgrad izlaze na zagrebačke ulice i dijele besplatno pivo prolaznicima.

Medved run

Humanitarna utrka u suradnji s AK Sljeme odvija se svake godine po najljepšim dijelovima Zagreba, u samom centru, kao npr. Felbingerove stube, Dvoranski prečac, serpentine kod Dubravkinog puta…

Osim pomaganja potrebitima, na ovaj način smo podržali i zdrav život, te aktivnosti koje promiču naš grad.

Humanitrana utrka u suradnji s AK Sljeme koja se odvija svake godine po najljepšim dijelovima Zagreba

Podržavamo projekte u sljedećim kategorijama:

1. HUMANITARNO DJELUJEM
2. BRINEM O SVOJEM GRADU
3. KREATIVNO STVARAM

Pimp My Pump

Pimp My Pump se bave društveno angažiranim aktivnostima kao što su uređenje grada, dizanje svijesti o tradicionalnoj i kulturoj baštini, kreativno uređenje površine Zagreba, parkova, fasada, igrališta, dječjih bolnica.

Ponosni smo sponzor ART PARK-a, projekta revitalizacije zapuštenog gradskog parka ali i street art muzej na otvorenom upotpunjen različitim umjetničkim programom.

Pimp My Pump se bave društveno angažiranim aktivnostima kao što su uređenje grada, dizanje svijesti o tradicionalnoj i kulturoj baštini…

Good Game

Good Game je najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir koji se održava sa ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela u Hrvatskoj s igraćim konzolama.

Osim uljepšavanja dječje svakodnevice željeli su ponuditi tech i startup firmama drugačiju vrstu networkinga. Cilj je prikupiti sredstva, u čemu smo i mi pomogli prodajom Medvedgrad piva na samom turninu te doniranjem zarade od prodaje.

Good Game je najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir koji se održava sa ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela u Hrvatskoj s igraćim konzolama…

Naše vrijednosti:

PREDANOST, STRAST, KREATIVNOST, PRIJATELJSTVO, SURADNJA I BRIGA O ZAJEDNICI

Dječja Udruga Hrabrost

Dječja Udruga Hrabrost od 2004. godine preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju. Udruga organizira i promiče susrete i druženja, humanitarne koncerte, izlete i hodočašća za djecu i mladež. Njihova misija je poboljšanje društvene kvalitete života podizanjem njihove razine samostalnosti i samopouzdanja, a mi smo jako ponosni što već godinama imamo priliku doprinjeti na neki način njihovom radu.

Dječja Udruga Hrabrost od 2004. godine preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju…

Plavi telefon

Plavi telefon, prva linija pomoću u Hrvatskoj osnovana 1991. ušla je u dvedeset petu godinu sa 4.307 radnih dana, 13.977 volonterskih termina, te 41.655 sati volonterskog rada. Tijekom tog perioda 1.474 roditelja i 2.895 djece i mladih koristilo je programe i projekte Plavog telefona.

Linija pomoći, čiji smo ponosni partneri, kroz razgovor s osobama u potrebi pruža alternativu samouništavajućem životnom stilu.

Plavi telefon, prva linija pomoću u Hrvatskoj osnovana 1991. ušla je u dvedeset petu godinu sa 4.307 radnih dana…

Do sada smo podržali

TEAM TESLA

2017

Podržali smo crowdfunding kampanju hrvatskog tima koji se jedini uputio električnim automobilom do Banjula u Africi u sklopu rallya Budapest - Bamako!

DIJELJENJE PIVA

2017

Četvrtu godinu za redom dijelili smo besplatno pivo prolaznicima u centru Zagreba.

OD UMIJEĆA DO UMJETNOSTI

2017

Tradicionalna izložba koja se održava u Pučkom otvorenom učilištu i na kojoj su izloženi radovi bivših polaznika radionica primjenjene umjetnosti.

UDRUGA DARIVATELJA KRVI

2017

Jedina udruga na području grada Zagreba koja svojim akcijama promovira i animira građane na darivanje krvi

DJEČJA UDRUGA HRABROST

2017

Preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva - djeci s teškoćama u razvoju.

GOOD GAME

2017

Najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir s ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela s igraćim konzolama.

JARUNSKA KROS LIGA

2017

Uvijek se rado družimo s trkačima. Prihod i donacije prikupljene u nekoliko humanitarnih kola ove utrke preusmjereni su na ŠD paraplegičara Zagreb.

ART PARK

2017

Ponosni smo sponzor Art Parka, ove godine proglašenog za najljepši zagrebački park.

'POLARNI SAN' DAVORA ROSTUHARA

2017

Podržali smo crowdfunding kampanju našeg poznatog pisca i fotografa, za njegovu ekspediciju na Južni pol na koji smo s njim poslali i našeg Fakina.

MEDVEDRUN 2017.

2017

'Utrka s okusom pive' Humanitarna utrka u suradnji s AK Sljeme u centru Zagreba, po najljepšim zagrebačkim ulicama

TOMISLAV PERKO

2017

Ponosni smo sponzori knjige 1000 Dana Ljeta Perka koji je ostavio sve i krenuo na putovanje života.

DIJELJENJE PIVA

2016

Treću godinu za redom dijelili smo besplatno pivo prolaznicima u centru Zagreba.

MEĐUNARODNI KLUB ŽENA

2016

Donacija proizvoda za Božićni Bazaar čiji je prihod namijenjen nabavi opreme za Dječji vrtić “Vladimir Nazor”.

DVORIŠTA

2016

Suradnja čiji je cilj približiti sve čari Zagreba posjetiteljima te pružiti doživljaj starog Zagreba kakvog još nisu imali priliku doživjeti.

PIMP MY PUMP

2016

Uređuju grad, dižu svjest o tradicionalnoj i kulturoj baštini, kreativno uređuju površine Zagreba, parkove, fasade, igrališta, dječje bolnice.

MedvedRUN

2016

Humanitrana utrka u suradnji s AK Sljeme koja se odvijala po centru Zagreba i to dijelovima kojima većina ne prolazi često...

DJEČJA UDRUGA HRABROST

2016

Preko svojih volontera pomaže i pokušava uljepšati život najugroženijim pripadnicima našeg društva – djeci s teškoćama u razvoju.

PLAVI TELEFON

2016

Plavi telefon i Otvorena vrata postoje za tisuće onih koji nisu u stanju ili ne žele tražiti pomoć u tradicionalnim savjetovalištima.

GOOD GAME

2016

Najveći regionalni dobrotvorni e-sport turnir sa ciljem prikupljanja sredstva za opremanje dječjih bolničkih odjela s igraćim konzolama.

UDRUGA SLIJEPIH PLETERNICE

2016

Nastoje na razne načine pomoći svojim članovima, posebno onim najpotrebitijima.

UDRUGA UMIROVLJENIKA SVETA KLARA

2016

Donacija proizvoda Udrugi umirovljenika Sveta Klara za pomoć pri organizaciji godišnje skupštine

GANZ NOVI FESTIVAL

2016

Jedan je od rijetkih festivala koji predstavlja nadolazeće mlade autore i pokušava otkriti nova imena i trendove u izvedbenim umjetnostima

UDRUGA DARIVATELJA KRVI

2016

Jedina udruga na području grada Zagreba koja svojim akcijama promovira ideju darivanja krvi, te animira građane na taj plemeniti čin.

UDRUGA SRETNO!

2016

Donacija Udrugi Sretno! pri održavanje tradicije ceremonije primanja studenata u časni rudarski stalež.

FUTSAL DINAMO

2015

Klub navijača Dinama koji se temelji isključivo na entuzijazmu njegovih članova i ljubavi prema Dinamu.

ZET PUHAČKI ORKESTAR

2014

Temeljni cilj orkestra je održati tradiciju u skladu s društvenim interesima, promicati glazbenu kulturu, sudjelovati na javnim manifestacijama.

RONITI SE MORA

2013

Podržavanje Udruge Roniti se mora u radu – eko akcije (podvodno čišćenje jarunskog jezera).