U skladu sa situacijom koja se mijenja iz dana u dan, ovdje vam donosimo najnovije informacije o Medvedgrad ponudi i mogućnostima koje smo za vas uveli.

Dostava

Dostava piva

Dostavljamo hladno Medvedgrad pivo do vašeg doma bez kontakta s dostavljačem! Plaćati možete kreditnim i debitnim karticama te Internet i mobilnim bankarstvom. Dostava je besplatna za narudžbe veće od 80 kn, a za narudžbe manje od 80 kn naplaćuje se 30 kn. Dostava je u ovom trenutku moguća samo za područje Grada Zagreba – narudžbe primljene do 18 sati dostavljaju se isti dan, a kasnije narudžbe bit će dostavljene idući dan.

Naruči pivo online

Dostava hrane

Pobrinuli smo se za dostavu hrane i piva iz naših pivnica Ilica, Mali medo i Fakin, do vaših vrata putem aplikacije Wolt, svaki dan od 11 do 21 sat.

Naruči hranu online

Gdje kupiti Medvedgrad pivo?

Medvedgrad pivnice

Pivnice Medvedgrad su, nažalost, za goste zatvorene do daljnjega. No osigurali smo vam 'pivo za van' koje iz naših pivnica u Ilici, Samoborskoj i Fakin Craft Baru možete pokupiti svaki dan od 11 do 17 sati.

Veliki trgovački centri

Vjerujemo da je dio razumne prehrambene zalihe u kućanstvu svakako i pivo koje nam pruža užitak, opuštanje i utjehu, pa kad odlazite u nabavku hrane u Kaufland, Spar, Konzum, Plodine, Tommy, KTC, Studenac i Vrutak potražite i naše pivo na policama.

Novosti

Uskoro nam stižu dva nova piva i jedna lijepa humanitarna akcija!

Kontakti

Preuzmite Wolt aplikaciju